Юлиян Спасов – Един бъдещ български режисьор

Юлиян Спасов – Един бъдещ български режисьор

Юлиян Спасов – Един бъдещ български режисьор

 

Най-често той изглежда колоритно, жестикулира разпалено… Неговото виждане за света е закон и се оповестява през мегафона. На гърба на стола му пише „Director” или „Режисьор”. В страната на неограничените възможности с него започва и свършва славата на киното. В България той все още е само един кукловод зад кулисите.

 

Но това беше вчера, а утре – тук бих направила аналог с Новата Немска Вълна (Die Neue Deutsche Welle) – утре започва с тази Нова Българска Вълна от млади артисти, които знаят какво и как и никога не си казват „Това е невъзможно”.

 

Днес ще ви представя Юлиян Спасов – един бъдещ български режисьор. И съдейки по неговия размах, едва ли Юлиян е личност, която ще се задоволи да бъде просто човекът зад кадър. На 18 години той вече има две филмови награди и менажира може би най-големия български уеб сайт за интервюта.

 

А как се стига до там? С мечтата да се докоснеш до известни личности, с мотото „Защо не?!” и с една обикновена камера.

Дали светът на известните го е посрещнал с отворени обятия? Как се работи с тях и дали възрастта има значение? Кои са най-куриозните случки и какво ще има да се случва в бъдеще? – ще откриете във видео интервюто, направено в студиото на Юлиан.

 

Пожелавам на всички млади хора в България да се вдъхновят от тази история и да направят първата крачка към собствения си успех. Защо не?!

 

 

Връзки:

Интервю – част 2

Интервю – част 3

Every.bg

 

 

Facebook Comments
Be Sociable, Share!

No Comments Yet.

Leave a Reply