Къде работят ТЕ? Трансформатори.

Къде работят ТЕ? Трансформатори.

Къде работят ТЕ?

В тази нова поредица ще ви показваме къде работят ТЕ. Ще имате възможност да надникнете за момент зад кулисите и кой знае… може би скоро ще разберете, че за да създадете нещо голямо, нямате нужда от специално място, а единствено от идеи и смелост. 🙂

 

Днес на фокус: Работното място на Трансформатори!

 

Те са сдружение от архитекти, занимаващо се с проблемите на градската среда. Автори са на много интересни и странни проекти, които можете да разгледате тук. Валери Гюров, един от основателите на сдружението, разказва:

 

“Официалното име е “Лаборатория за градски дизайн и изследвания”. Лабораторията съществува благодарение на УАСГ и “Бош България”, неофициалното име е TransformLab. От скоро имаме и работещо мини студио за ситопечат освен пълното оборудване от ръчни машини и инструменти на Бош.

Получихме помещенията през април 2012, но докато почистим и се нанесем минаха 2 месеца, така че реално от юни сме тук. Преди това ползвахме моя таван (който все още е юридическото ни седалище), както и офиса на една колежка. Определено има ентусиазъм и гледаме постоянно да подобряваме помещенията тук.”

 

 

 

 

 

Стани наш приятел във !

Facebook Comments
Be Sociable, Share!

No Comments Yet.

Leave a Reply