Гласувайте за нова визия!

Гласувайте за нова визия!

Гласувайте за нова визия!

текст: Теди Белчева

 

И аз не разбрах кога стана това, но в един момент Те говорят се превърна в Къща на лайкърите. От “аз и вие” станахме “ние” (което е парадокс за сайт, започващ с “те”). Та поради тази причина предлагам всички ние като едно сплотено семейство да решим един семеен въпрос. И по-точно въпросът за декорацията на нашата къща.

 

Налага се да пребоядисаме фасадата по чисто технически причини. Преди време, когато създавах сегашната отровно-зелена версия, мислех единствено за това коя картинка ми е симпатична, но не и за това коя ще свърши работа. Резултат – плачевна индексация в търсачките. В момента 90% от гостите на нашата къща влизат директно (много благодаря!). Но никак няма да е лошо да ни намират и по ключови думи, още повече че трафикът върви ръка за ръка с финансирането. Няма трафик – няма пари – няма хляб – няма сайт.

 

Приготвила съм четири предложения. За да ги разгледате по-добре, кликнете върху картинките. За да дадете мнението си, запишете като коментар под статията кой вариант предпочитате.

 

Благодаря, лайкъри! 🙂

 

Вариант 1:

Вариант 2:

Вариант 3:

Вариант 4:

 

Стани наш приятел във !

Facebook Comments
Be Sociable, Share!

No Comments Yet.

Leave a Reply