Хайде да пеем! Резултатите!

Хайде да пеем! Резултатите!

a

Резултати от втори кръг на конкурса “Хайде да пеем”

 

Е, стигнахме до финалния мач. Беше люта битка, резултатът се менеше всеки ден, но в крайна сметка победителите са победители и е време да ги поздравим за успеха до тук. Трудно ни е да се разделим с Кристина, Ани , Мариела, Авлигаи Боряна, защото това, което показаха беше наистина на много високо ниво и им стискаме палци да продължават да пеят! Но това е състезание и в музиката, както и във всичко останало, публиката решава кой да продължи нататък. Имаме вече нашите 10 победителя във втори кръг на любимото дете на лайкърите “Хайде да пеем”.

 

Какво ще се случи с тях?

 

От тук нататък тежката дума има журито, което е в състав: Рут Колева, Орлин Павлов, Вили Стоянов и Цвети Чендова. Всеки един от тях ще класира десетте състезателя с точки от 1 до 10. Простата математика ще покаже кои от вас ще заемат първо, второ и трето място в крайното класиране.

 

Победителите

 

Победителите, както обявихме и по-рано, ще можем да видим на финалния концерт в Радио Кафе, София. Те ще участват и в уъркшоп, създаден от певци за певци, където ще могат да разменят опит с професионалистите, да задават въпроси, а и да създадат контакти за бъдещата си работа. Спечелилият първо място ще получи и уеб страница с платени домейн и хостинг за една година от Викторов Дизайн, където ще може да се промотира, както подобава на една музикална звезда. 🙂

 

Датите

 

За публикуването на крайното класиране, датите на концерта и уъркшопа ще ви държим в течение. Моля за разбиране, че всичко, което организираме, се случва безвъзмездно и за съжаление нямаме подкрепа от спонсори, което понякога забавя нещата. Въпреки това имаме подкрепата на нашите приятели от Радио Кафе, Викторов дизайн и Вила Калина, както и на нашето жури, и всичко ще се случи стъпка по стъпка, както и до сега.

 

Финалистите

 

Ето ги и нашите финалисти по реда на класирането им. От този момент нататък резултатът се занулява и решението за победителите принадлежи изцяло на журито, но нека да видим какво всъщност се случи до сега.

 

На първо място с 6.4 точки при 722 гласа е Кристиян.

Второ място: Павла с 6.2 точки при 728 гласа.

Трето място: Светла с 6.1 точки при 509 гласа.

Четвърто място: Аделина с 6.0 точки при 603 гласа.

Пето място: Гергана с 5.7 точки при 469 гласа.

Шесто място: Бонимир с 5.2 точки при 455 гласа.

Седмо място: Далия с 5.1 точки при 417 гласа.

Осмо място: Даяна с 5.1 точки при 408 гласа.

Девето място: Симона с 4.9 точки при 452 гласа.

Десето място: Михаела с 4.7 точки при 427 гласа.

Facebook Comments
Be Sociable, Share!

No Comments Yet.

Leave a Reply