Награда за победителя в конкурса!

Награда за победителя в конкурса!

Още една награда за победителя!

 

 

Краят на втори кръг от конкурса „Хайде да пеем” наближава! И понеже нашите кандидат финалисти са толкова талантливи, уеб студиото Викторов Дизайн реши да направи един подарък на победителя. „Един изпълнител трябва да има уеб страница, за да се промотира”, заяви Викторов и обеща да подари на победителя уеб дизайн, както и хостинг и домейн за една година!

 

Така към концерта за финалистите в Радио Кафе в София и уърк шопа, който организираме за тях, добавяме и черешката на тортата – един подарък, който се надяваме да помогне в старта на музикалната кариера на най-добрия от вас!

 

Не сме забравили и малките изпълнители. Там тримата финалисти могат да очакват подарък от дизайнерите на Вила Калина – уникални бутикови чанти, които, гарантираме, няма да видите никъде другаде.

 

А ние от Те говорят благодарим на участниците за ентусиазма, с който участват в нашия първи конкурс, и на вас, лайкъри, за това, че ги подгрепяте! Благодарим и на нашите приятели от Викторов Дизайн, Вила Калина и Радио кафе, които ни помогнаха, да доставим на нашите певци малко радост!

 

Стани наш приятел във !

Facebook Comments
Be Sociable, Share!

No Comments Yet.

Leave a Reply