За нас

Те говорят! се роди в една лятна нощ почти на шега – една лудост, започната без пари, без известно име, с помощта на съвсем непознати хора. Беше нужно твърде малко време и твърде много желание, за да се родят две безценни истини – че всички ние можем да летим, стига да не поглеждаме дали имаме криле. И че хората са добри, хората обичат да помагат!

Първият ми пост беше за Жерар Депардио. Седях и си мислех за всички късметлии, които са разговаряли с него. За това какво ли означава да си истински талантлив. Да си известен. Да си с минало на бездомник. И това ли те изчерпва? Исках да се докосна до този Жерар, а нямаше как. И някак неусетно се роди идеята, че всеки може. Всеки може да направи това, за което мечтае. Трябва просто да направиш първата крачка, сам да построиш моста и да минеш по него. Почти две години минаха от тогава и случиха толкова много неща. Прекрасно е! Живея мечтата си и дай Боже тя да продължи!

И ти, който четеш това, ти също си част от тази история! Искаш ли да повървиш за малко с мен? Чувала съм, че пътят се изминава с вървене…

Теди Димитрова

 

Връзка с нас:

 

 

 

they.talking@facebook.com

 

 

Facebook Comments
Be Sociable, Share!