Екип

Преди да стартира “Те говорят!” имах клиширана представа за хората – нито твърде добра, нито твърде лоша. Но още с първите си стъпки към реализирането на сайта се сблъсках с една невероятна истина – ХОРАТА ОБИЧАТ ДА ПОМАГАТ! Просто така, безвъзмездно! Помогнаха непознати хора, без да искат заплащане, без дори да искат някаква гласност за помощта си. И трябва да ви кажа, че това беше и е едно невероятно изживяване. Дни наред съм се събуждала сутрин, изпълнена с чувство на благодарност и със съзнанието, че откривам един нов свят, в който съм заобиколена от добронамереност. Наистина безкрайно ви благодаря за това!

ТЕДИ ДИМИТРОВА

автор и водещ

Имам енергия за 100 живота, а разполагам само с един. Имам планове за 100 човека, а имам само двете си ръце и фантазията си.  Обичам картините, които рисуват думите. Обичам поезията в прозата. Обичам и мисълта, че можем да летим, стига да не поглеждаме дали имаме криле.

tegovoriat@gmail.com

.


.

 РАДОСЛАВ ДИМИТРОВ

видео монтаж

Монтажът е страшно пипкава работа. Работиш часове наред и то с прецизност части от секундата. Трябва да имаш нерви, точно око и чувство за естетика. Радослав има всичко това плюс още нещо – страхотни зелени очи.
.
.
.
.
.

 

ДЕЯН БАРАРЕВ

режисьор

На ваше място бих побързала да взема автограф от него още сега, защото само след няколко години той ще стане първият български режисьор, получил Оскар! Знаете ли каква е работата на режисьора? А на диригента? Надникнете тук и се запитайте в какво се крие атмосферата:

http://vimeo.com/36223873

.

ГЕОРГИ МАРИНОВ – ГОПА

оператор

Наистина ли има нужда от представяне? Много проекти са минали през ръцете му и рутината си личи. Когато е във вихъра си, работата не върви, а тича, и преди да си усетил, вече гледаш в червеното око на камерата без грам притеснение. Като всички нас, и той обича да прави по няколко неща едновременно – пред микрофона е също толкова добър, колкото зад камерата!

http://www.matchframestudio.com/bg/index/

.

РОБЕРТ ИВАНОВ

фотограф

Роби е “щастливец” – така обича да се представя сам. А аз ще ви кажа, че освен професионален фотограф, Роберт е и един изключително интересен човек – може би защото е събрал в себе си културата на две държави, а може би защото носи в себе си онова любопитство, което е присъщо на откривателите.

http://www.idealight.bg/

 

РАДОСТ СТАНКОВА

фотограф

Тя е човекът зад обектива. Усеща мимолетното настроение, предусеща погледите, които траят само секунда, вижда същността и я запечатва във фотография. Един прекрасен човек, с когото е истинско удоволствие да се работи.

http://www.flickr.com/photos/rss__/

 

 

РАН РАНКОВ

графичен дизайнер

Изключително талантлив човек, който с чиста съвест мога да нарека артист. Занимава се с графичен дизайн и оформление, но прави и невероятни фотографии, които са безкрайно далечни от класическите. Във всяка негова работа има много креативност и фантазия, една различна гледна точка. Негов е проектът за шапката (header-а) на сайта.

http://ranrankov.tumblr.com/photography

 

ТЕОДОРА ЦЕЛОВА

преводач

Тя е едно малко чудо. Първо, защото владее отлично четири езика – а не всеки може да се похвали с това! Второ, тя е истинска авантюристка – от онези, които са способни просто да съберат малко багаж в раницата и да сменят континента! И трето – защото не само е пълна с енергия, но умее да върши всичко с усмивка. Благодаря ти, Теди!

t.tselova@yahoo.de

 

ПЛАМЕНА ПЕНЕВА

преводач

Ако можехте да видите света през нейните очи! Тогава морето не би било просто море, а вълшебство. И думите не биха били просто думи, а тайнство. Тя просто умее да намира красивите неща и да ги споделя по особен, изпълнен с атмосфера начин.

plamena_peneva@yahoo.de

 

 

ИВАН ВИКТОРОВ

уеб програмист

Това е един уеб дизайнер, които работи не само с форми и цветове, той ще ви обърне внимание и на статистиките, свързани с дизайна – кои са най-подходящите цветове за комерсиален сайт, къде трябва да бъдат разположени най-активните елементи. Няма да сбъркате в избора си!

http://viktorov-bg.net/

 

 

ПЛАМЕН

Уеб програмист

Той така и не пожела тази малка реклама като жест от мен, макар че е уеб програмист. Поради тази причина не пиша цялото му име, нека той сам се познае. Първите ми стъпки бяха много трудни, що се отнася до техническата част.  Пламене, благодаря ти много за дните, които прекара в работа, за да осъществиш моите желания!

Facebook Comments
Be Sociable, Share!